Wat doen we?

Wat doen we?

Wat voor sessies zijn er mogelijk? Waar zijn we goed in?

 • Bruiloft: Ongedwongen vastleggen van alle momenten en de liefde op jullie speciale dag, want daar draait het die dag om. Jullie liefde als stralend middelpunt! Onze stijl kenmerkt zich door pure foto’s en het vangen van de emoties tussen jullie en jullie dierbaren. Met onze trouwreportages streven we ernaar om niet alleen maar mooie foto’s te maken, maar willen we echt júllie verhaal vertellen aan de hand van elk klein detail en alle grote momenten van die dag. Telkens als jullie de foto’s terug kijken in het prachtige trouwalbum bij ieder pakket is inbegrepen, willen we jullie even het gevoel, het plezier, geluk en de warmte van die dag terug geven zodat deze prachtige dag keer op keer beleefd kan worden. Wat we zo geweldig vinden aan het fotograferen van bruiloften is de sfeer: de hele dag zindert van emoties; zenuwen, geluk, ver- bondenheid, blijheid, liefde… En dat leggen we allemaal vast! Ook bij de fotoshoot zorgen we ervoor dat het geforceerde poseren niet aan de orde is en gaan we voor het vastleggen van jullie gevoelens. Jullie focussen je lekker op elkaar, terwijl we jullie liefde vastleggen. Dit onderdeel van de dag is echt jullie moment, je even terugtrekken van de drukte en echt met elkaar zijn.
 • Love-shoot: Jullie houden van elkaar en willen die liefde laten vastleggen. En daarvoor ben je bij ons op het juiste adres! Een loveshoot is iets fantastisch om samen mee te maken. Of je nu prille geliefden bent of elkaar al jaren liefhebt, het ervaren van deze liefde is iets wat je graag wilt vastleggen. Wil je voor een aanstaande bruiloft een prachtige loveshoot laten maken? Dat kan natuurlijk ook. De foto’s kun je dan bijvoorbeeld ook gebruiken voor de uitnodigingen.
  (De shoot doen we best verschillende maanden voor het huwelijk. Dit kan op elke locatie. Van de zee tot de bergen, in de studio of in een prachtig hotel. Geheel volgens jullie eigen wensen. Natuurlijk helpen wij jullie graag bij het vinden van originele ideeën).
 • Zwangerschapsshoot: De kans is groot dat dit één van de mooiste periode’s uit je leven is, er veranderd een hoop en je lichaam wordt elke maand mooier en mooier! Het aftellen kan gaan beginnen, je gaat straks afscheid nemen van je dikke buik en je krijgt er een prachtig kindje in je armen voor terug. Wat is dat toch ontzettend bijzonder! Hoe mooi is het om díe bijzondere periode en verandering in je leven vast te laten leggen in een mooie zwangerschapsshoot. Zodat je straks na de bevalling kunt genieten van je kleine baby én van de prachtige herinnering van je zwangerschap!
 • Gezinsshoot: We kennen allemaal het gezegde: voor je het weet zijn ze groot. De fotoshoot is een bijzonder moment waar regels niet van toepassing zijn en waar wij als Moment Designers nooit zullen vragen om te glimlachen naar de camera of dat je verplicht een knuffel moet geven aan je kinderen. In plaats daarvan zullen wij je laten lachen of zoeken naar een manier om te kunnen knuffelen door het winnen van vertrouwen, het uitvoeren van kleine opdrachtjes en vooral het uiten van jullie liefde. Vertrouwen en spelen zijn de sleutelwoorden in deze heerlijke fotoshoot. Weer even die extra aandacht die er soms in deze drukke maatschappij even bij inschiet. Dit alles levert pure en eerlijke foto’s op.
 • Soloshoot/Communie: Een solo-shoot waarbij we de Moment Design technieken gebruik is een hele bijzondere ervaring. We staan stil bij wie jij bent, waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je trots op bent. Kortom, een moment voor jezelf waarbij ik foto’s maak die laten zien wie jij echt bent. Niet ongemakkelijk poseren maar ontspanning en genieten staan centraal. Met prachtige, pure foto’s die de echte jij laat zien!
 • Hip en upcoming! Een cake smash fotoshoot!: Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot mag het. Een prachtig versierde taart speciaal voor jouw kleintje op maat gemaakt. Foto’s waarbij de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen en dat terwijl er prachtige momenten worden vastgelegd! Uniek en leuk voor kindjes die 1 jaar worden. Dit alles levert pure en eerlijke foto’s op.
  Ter info :
  De eigen locatie of studio wordt versierd tot een prachtig decor waarin de kleine zich lekker kan uitleven op de taart. De kleuren van de taart kunnen we in overleg samenstellen! Vaak worden de foto’s van de cake smash fotoshoot ook gebruikt voor de verjaardagsuitnodigingen of voor op een verjaardagstaart, zorg er daarom voor dat je de afspraak op tijd maakt zodat de kaartjes ook nog ruim voor de verjaardag de deur uit kunnen!

Wil je in een andere samenstelling op de foto? Bijvoorbeeld samen met je zus, of met opa en oma, of een vriendengroep? Het kan allemaal! Vul onderstaand formulier in om je vraag of voorstel te formuleren!