Wat is het?

Wat is het?

Een “gewone” portretsessie of fotoreportage is bij ons uiteraard ook mogelijk. Echter pakken wij deze wat anders aan dan de meeste fotografen. De basis van onze sessies/reportages is Moment Design. Maar wat is dat nou eigenlijk? Met behulp van deze techniek, creëren we ongeposeerde foto’s vol met emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Moment Design gaat niet over poseren en vragen te stellen. Het gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen. Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach. We gaan op zoek naar echte moment en creëren daarmee nieuwe herinneringen. Dit gebeurt tijdens een ontspannen fotoshoot op een mooie buitenlocatie, bij u thuis in uw vertrouwde omgeving, of in onze kleine portretstudio. Na afloop verrassen we je met het resultaat: prachtige foto’s die je zult koesteren voor de rest van je leven. Wat maakt een Moment Design sessie zo bijzonder? Ten eerste heb je een geweldig uur met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. En wanneer je later naar de foto’s kijkt, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

 

Benieuwd naar hoe dit soort beelden er dan uit zien? We hebben een aantal prachtige beelden op onze site staan dus kijk vooral hier even rond

Ben je geprikkeld en wil je zelf een uniek beeld laten maken? Neem dan snel contact met ons op middels onderstaand formulier!